Gyakorló kozmetikus tanfolyami képzés

Új szakmát tanulnál? Válaszd két éves, nappali jellegű kozmetikus képzésünket!

nappali jellegű kozmetikus képzésSokak célja az, hogy olyan munkakörben helyezkedhessenek el, ahol nap, mint nap emberekkel foglalkozhatnak, hiszen ilyen körülmények között sosem unatkozhatnak, így a munkavégzés sem válik monotonná. Ha Te is ilyen foglalkozásra vágysz, és ezért kész vagy tanulni is, válaszd két éves, nappali jellegű kozmetikus képzésünket! Két éves, nappali jellegű kozmetikus képzésünk elvégzése után nemcsak egy mozgalmas munkakörben helyezkedhetsz el, hanem számtalan embernek nyújthatsz segítséget a szaktudásoddal. Többek között kulcsfontosságú szerepet játszhatsz abban, hogy kezeléseiddel visszaadhasd bárkinek az önbizalmát, amivel egyúttal boldogságot is okozhatsz vendégeid számára, az ebből áramló pozitív energiák pedig jótékony hatással lesznek a munkádra is. Mint a rövid ismertetőből láthatod, két éves, nappali jellegű kozmetikus képzésünkkel csak nyerhetsz. Ha szeretnél új szakmát tanulni, jelentkezz mihamarabb a képzésre elérhetőségeinken!

Jelentkezz olyan kozmetikus képzésre, ami passzol az időbeosztásodhoz!

kozmetikusoktatas.hu.19janSzeretnéd végre azt csinálni, ami valóban érdekel, amit szívből csinálsz, és amiért szívesen kelsz fel minden nap? Vannak, akik ezt a hivatást a kozmetikus foglalkozásban találják meg! Természetesen nem olyan egyszerű kitanulni a szakmát, ha az embernek már van egy állása, és arra is időt kell szánnia. Még nem találtad meg a megfelelő kozmetikus képzést, amit sikeresen be tudnál illeszteni a hétköznapjaidba?

Nézd meg, mit kínálunk mi a felnőtt rendszerű képzésben, és döntsd el, hogy a kozmetikus képzésünk passzol-e az időbeosztásodhoz! A tanfolyam egy év, azaz 12 hónap alatt elvégezhető. A kozmetikus képzés duális formában zajlik, ami azt jelenti, hogy figyelmet fordítunk az elméleti és a gyakorlati képzésre egyaránt. Az előbbi tanteremben zajlik, az utóbbi pedig már élesben, kozmetikai szalonban, ahol mesterkozmetikusok vezetésével történik az oktatás.

Keress minket bizalommal, és válaszd a számodra előnyös képzési formát! Megadott elérhetőségeink egyikén érdeklődhetsz a részletekről!

 
 • KOZMETIKUS – tanfolyami, felnőtt képzés
KOZMETIKUS képzésünk végén, az általunk  hivatalosan megszervezett, iskolánkban tartandó vizsgán, államilag elismert OKJ  szakképesítő bizonyítványt nyújtunk, külföldön is elismert EUpass bizonyítvánnyal együtt.    OKJ: 54 815 02   A kb. 12 hónapos duális képzést azok számára szervezzük, akik munka vagy család mellett szeretnék ezt a szakmát elsajátítani. A duális képzés előnye, hogy hallgatóink az elméletet iskolánkban végzik, a gyakorlatot pedig kihelyezett mesterkozmetikusoknál, professzionálisan felszerelt kozmetikai szalonokban, ami számukra azért előnyös, mert valós élethelyzetekkel, kozmetikai problémamegoldásokkal találkoznak.   Az alapképzésben – a teljesség igénye nélkül -  a következő kozmetikai ismereteket és gyakorlati feladatokat sajátíthatják el:
 • alap smink,
 • arc-, és testmasszázs
 • a sminktetoválás alapjai,
 • elektrokozmetikai gépek ismerete,
 • speciális testkezelések,
 • gyógynövények, háziszerek kozmetikai felhasználása.
    Elméleti oktatás           
 • Az iskolában heti rendszerességgel egy hétköznap délután zajlik a helyi tanterv alapján.
  Gyakorlati oktatás       
 • Kihelyezett formában, kozmetikai szalonokban történik a résztvevő és a gyakorlati oktató közti megegyezés szerinti feltételekkel és beosztásban.
Költségek                     
 • A tanfolyami elméleti képzés díja modulzáró szakmai vizsgákkal együtt összesen 399.000.-Ft, mely elosztva kamatmentes részletekben fizethető.
  A képzés költsége nem tartalmazza  a képzés végén lévő OKJ vizsga díjat,  gyakorlati oktatás díját, tankönyvek és jegyzetek, valamint a kötelező munka alkalmassági egészségügyi vizsgálat díját.   A képzés indítása megfelelő csoportlétszám teljesülésekor.  A beiratkozás folyamatos. Az iskola fenntartja magának a jogot, hogy a meghirdetett felnőttképzését csak elegendő számú jelentkező esetén indítsa el.   Szerződés
 • A beiratkozáskor a résztvevőkkel megállapodást kötünk, melyben rögzítjük a képzési és a fizetési feltételeket is.
  A jelentkezés feltételei
 • Érettségi bizonyítványának másolatához csatolt jelentkezési lappal tehetik meg (ami iskolánk honlapjáról letölthető)
A kért iratokat az iskola székhelyének címére (1153 Bp. Bocskai u. 70.) kérjük megküldeni, vagy szkennelt  formában a szepmives1@gmail.com email címre.     Amennyiben az iskolával kapcsolatban bármilyen további kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére.  
Google+
Youtube
Facebook
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség

Tel.:+36-30-949-6992
Tel.:06-1-705-7545
Email: szepmives1@gmail.com