Kozmetikus tanfolyami képzés

KOZMETIKUS RÁÉPÜLÉS

1 tanéves iskolai rendszerű esti képzés

 

KOZMETIKUS RÁÉPÜLÉS ami a végén igazi, államilag elismert OKJ szakképesítő bizonyítványt biztosít (nem testkezelő, nem akadémiai oklevél, nem kozmetikus asszisztens, technikus stb.) !!!

OKJ: 55 815 02

 

Elméleti oktatás       - Heti 1 napon zajlik az iskolában, a központilag kiadott kerettanterv és a helyi tanterv alapján.

Gyakorlati oktatás   - Heti 4 napon zajlik a teljesen felszerelt tanműhelyünkben / kihelyezett oktatóknál.

Költségek – Az esti rendszerű képzésünk költségtérítéses formában indul.

 

A havi képzési hozzájárulás díja : 15. 000-Ft/hó (elmélet és tanműhelyi gyakorlat  együtt), mely összeg a képzés teljes időszakára garantált, emelés és inflációkövetés nélkül!!!

 

ami a tanulói jogviszonnyal jár:

- esetleges árva ellátás

- diákigazolvány a képzés teljes időtartamára

 

A fizetendő képzési díj nem tartalmazza: a tankönyvek és jegyzetek árát, a kötelező munka alkalmassági egészségügyi vizsgálat díját és a vizsgaköltséget.

A képzés indítása - A felelős minisztérium/államtitkárság tanévkezdésre vonatkozó aktuális rendelete alapján, a hivatalos tanévkezdés napján.

Szerződés - A beiratkozáskor a tanulókkal megállapodást kötünk, melyben rögzítjük a képzési és a fizetési feltételeket is.

 

A képzés felsőfokú tanulmányok mellett is végezhető, ha össze tudja egyeztetni az órarendeddel!

 

A jelentkezés feltételei:

Gyakorló kozmetikus végzettséget igazoló bizonyítvány másolatához csatolt      jelentkezési lappal tehetik meg (ami iskolánk honlapjáról letölthető).

A kért iratokat az iskola székhelyének címére (1153 Bp. Bocskai u. 70.) kérjük megküldeni, vagy szkennelt formában a szepmives1@gmail.com email címre.

Google+
Youtube
Facebook
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség

Tel.:+36-30-949-6992
Tel.:06-1-705-7545
Email: szepmives1@gmail.com