Tájékoztatók, jelentkezési lapok

Tájékoztatók

 

NAPPALI RENDSZERŰ és TANFOLYAMI FELNŐTTKÉPZÉS

KOZMETIKUS (OKJ 54 815 02) – kozmetikai műveletek teljes körű ellátására jogosít (szempilla, szemöldök festés, formázás, szőkítés, gyantázás, masszázs, arc diagnosztizálás, arckezelések, elektrokozmetikai eljárások, berendezések ismerete, alkalmi smink készítés) Az iskolai előképzettség a sikeres érettségi vizsga megléte.
 
Nálunk  HIVATALOS, ÁLLAMILAG ELISMERT OKJ BIZONYÍTVÁNYT kap a szakképesítés megszerzésével!  
 
 

»» KOZMETIKUS  iskolai rendszerű nappali képzés

»» KOZMETIKUS  tanfolyami felnőttképzés 

 

Jelentkezési lap – Nappali 2018

Jelentkezési lap – Tanfolyam 2018

 

Egy jó befektetés: a kozmetikus tanfolyam

Kozmetikus tanfolyam

Napjainkban virágzik a szépségipar, jól jövedelmező vállalkozásnak ígérkezik egy kozmetika nyitása. Előírás azonban, hogy aki kozmetikus tevékenységet szeretne végezni, annak feltétlenül rendelkeznie kell kozmetikus képesítéssel.

A kozmetikus tanfolyam elvégzése nem csak az előírások miatt szükséges, hiszen igényes szolgáltatás csak úgy nyújtható, ha a szakember tisztában van a legjobb technikákkal, az eszközök és kellékek használatával. Ez fontos a vendégek egészsége és a kezelések sikeressége érdekében is. Minden vállalkozás, így a kozmetika is csak úgy működtethető sikeresen, ha az elvárt színvonalon biztosítja a szolgáltatásokat. Képzéseink elvégzésével minden szükséges szakmai ismeretre szert tehet, emellett államilag elismert OKJ bizonyítványt kap.

Válassza Ön is a szépségipart, és azon belül a kozmetikát, ha vállalkozásba szeretne kezdeni! Kozmetikus képzésünk segítségével minden szükséges tudást megszerezhet, és egy jól jövedelmező vállalkozást tudhat magáénak!

 

Alapozza meg kozmetikai vállalkozása sikerét!

kozmetikusoktatas.hu.16maj

Manapság a megélhetésüket sokan egy önálló cég vagy vállalkozás indításában látják, és mivel az országban sok területen vannak még piaci rések, ezek az elképzelések teljes mértékben helytállóak.

Az egyik közkedvelt ágazat a kozmetika, melyben sokak látnak potenciált, és még többen vannak azok, akiknek igénye van rá. A szépségipar robbanásszerű fejlődése kiváló táptalajt jelent az ilyen jellegű vállalkozásoknak.

Persze egy kozmetika beindításához a legalapvetőbb az adott területen szerzett tapasztalat és szaktudás. Ennek megszerzéséhez szükséges egy olyan kozmetikus képzés elvégzésére, ami teljes körű ismereteket nyújt a szakmával kapcsolatban.

Önálló vállalkozást szeretne indítani, és biztos akar lenni szaktudásában? Egy kozmetikus képzés során mindent elsajátíthat, amire profi kozmetikusként csak szüksége lehet. Budapesti szakközépiskolánkban a legjobbaktól tanulhat meg minden, és akár egy ráépüléses tanfolyamot is elvégezhet, ha az alapképzést befejezte!

Jelentkezzen hozzánk, és valósítsa meg régóta dédelgetett álmát!

 

Miért is hiányszakma a kozmetikus?

kozmetikai oktatásA cím kicsit csalóka lehet, ugyanis alapvetően a kozmetikus képzéssel rendelkezőkből nincs hiány, ellenben a komoly szaktudással rendelkezőkből már annál inkább. Pontosan ezért van az, hogy a munkáltatók még ekkora kínálat mellett is sokszor nem képesek megfelelő alkalmazottat találni, mivel az összes kibukik a próba napok során.

Sokan szeretnénk azzal foglalkozni, amit igazán szeretünk, ellenben ehhez szükséges, hogy kifogástalan szaktudással rendelkezzünk az adott ágazatban, jelen esetünkben a szépségiparban. Mindehhez nem kell mást tennünk, pusztán egy olyan kozmetikai oktatáson kell részt vennünk, ami garantálni tudja, hogy széles körű ismeretekkel lát el minket, mellyel később remek esélyekkel indulhatunk a munkaerő piacon.

Válasszon minket, ha szeretne egy olyan kozmetikus képzésen részt venni, amivel garantáltan csak nyerhet! Oktatóink minden szükséges ismeretanyaggal ellátják, melyre később szüksége lehet, ezért is érdemes igazán kozmetikus tanfolyamunkat választania!

 

Legyen a kozmetikus a második szakmája!

kozmeikus képzés

Már van egy szakmája, de úgy érzi, hogy ez nem elég a boldoguláshoz, személyisége kiteljesítéséhez? Nincs egyedül a problémával – manapság akkor jár a legjobban az ember, ha nem csak egyetlen végzettsége van. Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretne magának biztosítékot arra, hogy mindig legyen miből megélnie, akkor bátran ajánljuk Önnek kozmetikus oktatásunkat!

A kozmetikus szakemberekre mindig szük

ség van, hiszen a legtöbb emberben ott él a késztetés, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából – éppen ezért tökéletes ez a szakma második, vagy akár sokadik végzettségnek is. A kozmetikus képzésen való részvétel abban az esetben is hasznos lehet Önnek, ha van már egy másik, szintén a szépségiparhoz kapcsolódó szakmája, de akkor is, ha egyszerűen csak szeretne valami egészen újba kezdeni. Megéri bővítenie a tudását!

Nálunk lehetőség van arra, hogy felnőttoktatás keretein belül vegyen részt kozmetikus képzésünkön. Jelentkezzen hozzánk Ön is bizalommal! Ezzel a döntéssel csak jól járhat!

 

A kozmetikus feladatai napjainkban

kozmetikus képzésÉrdekli a kozmetikus szakma, de bizonytalan, hogy vajon Önnek való lenne-e? Szívesen kipróbálná képességeit egy kozmetikus oktatáson, de nem igazán tudja, pontosan milyen feladatokkal is kell megbirkóznia egy kozmetikusnak? Íme, egy kis segítség.

A kozmetikus feladata sokrétű, de elsősorban a bőr ápolásával foglalkozik, vagyis a bőr működésének szabályozásával, a bőr károsodásának megelőzésével és kezelésével. A kozmetikus elméleti és gyakorlati tudása szerteágazó, így ugyanúgy képesnek kell lennie felismerni a bőrbetegségeket, mint egy sminket összeállítani.

Különböző test-és arckezelésekkel, kozmetikai termékekkel óvja és szépíti a bőrt, de tanácsot is ad, ha a vendégei azt igénylik. Diagnosztizálja a különböző bőrtípusokat, megtanítja a bőr helyes ápolását. Ha sokáig szeretne a szakmában maradni, fontos, hogy folyamatosan fejlessze, képezze magát, képben legyen a legújabb termékekkel és eljárásokkal!

Ha úgy érzi, Önnek való ez a hivatás, iratkozzon be kozmetikus képzéseinkre!

 

Néhány dolog, amit egy jó kozmetikus tanfolyamon megtanulhatunk

Néhány dolog, amit egy jó kozmetikus tanfolyamon megtanulhatunk Minden jó kozmetikus tanfolyamnak része a különféle bőrtípusok és bőrproblémák szakszerű diagnosztizálása. Ha egy kozmetikus olyan bőrproblémát talál, ami orvosi kezelést igényel, azonnal jelzi a vendégnek. Ezeknek a felismerését a kozmetikus tanfolyam megtanítja Önnek.

Egy jó kozmetikus olyan kezeléseket is el tud végezni, amelyek hatékonyan aktiválják a bőr regenerációs folyamatait, és ezeket házilag nem kivitelezhetőek. A kozmetikus tanfolyam során megtanulhatja, hogyan tud szakszerű bőrápolási tanácsokat adni bizonyos termékekkel kapcsolatban. Egy jó kozmetikus folyamatosan fejleszti magát, és kreatívan használja fel a megszerzett információkat, ehhez is sok támpontot szerezhet kozmetikus képzéseinken.  A legújabb eredmények alapján született megoldások, amik a mindennapi bőrápolásban segíthetnek Önnek is, ezen a kozmetikus tanfolyamon megismerhetőek.

Ha Ön is szívesen tanulna kozmetikusnak, keressen minket bizalommal, és garantált, hogy nálunk megtanulja mindazt, amivel nagyon sok leendő vendégét teheti majd boldoggá!

 

Kozmetikus oktatás: jelentkezzen, és legyen kozmetikus!

Kozmetikus oktatás: jelentkezzen, és legyen kozmetikus!Mindenkinek van egy gyerekkori története arról, hogy milyen szakmát szeretett volna választani – tűzoltó, színésznő, cukrász, kozmetikus. Végül felnövünk, és többnyire egészen más területen kezdünk dolgozni, mint ahogyan azt elképzeltük.

Még semmi sincs veszve, hiszen bármikor pályát módosíthat, ha elég nagy az elhatározás Önben. Miért kellene megelégednie azzal, amit most csinál, ha nem elégedett vele? Keressen fel minket bizalommal, és tájékozódjon induló tanfolyamainkról!

Vegyen részt OKJ-s bizonyítványt nyújtó kozmetikus oktatásunkon, és legyen Önből is okleveles kozmetikus! Szakképzéseinken mindent megtanítunk résztvevőinknek, amire szükségük van ahhoz, hogy jó szakember váljon belőlük. Rövid idő alatt elsajátíthatják az előírt gyakorlati és elméleti tudást, amivel megalapozhatják a szakmai kompetenciájukat. A későbbiekben ezek a dolgok segítenek abban, hogy kialakíthassák a saját vendégkörüket vagy egy szalonban elhelyezkedhessenek.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken a részletekkel kapcsolatban, és jelentkezzen kozmetikus tanfolyamunkra!

 

Itt a tavasz, jelentkezzen kozmetikus tanfolyamainkra!

Itt a tavasz, jelentkezzen kozmetikus tanfolyamainkra!A tavasz mindig egy kicsit a megújulás, újrakezdés, felfrissülés ideje. Ilyenkor könnyebben kezdünk bele valami teljesen újba, hiszen tele vagyunk energiával, élettel. Sokaknak szükségük van arra, hogy folyamatosan valami újba kezdjenek, és ez nagyon jó szokás, hiszen frissen, egészségesen tartja az agyat. Idén legyen a megújulás része egy kozmetikus tanfolyam!

Egy kozmetikus tanfolyam elvégzése a legjobb választás, ha valaki érdeklődik a szépségápolás iránt, és szeretne valami újba fogni. Képzett kozmetikusokra mindig szükség van, jelenleg is nagyon sok helyre keresnek, így később hasznos pénzkeresési lehetőség is lesz egyben. Iskolánkban mindent megtanulhat, amit egy profi kozmetikusnak tudnia kell: sminkelést, testkezelést, illetve az olyan modern technikákat is, mint a 3D műszempilla építés.

Ha szeretne egy kicsit Ön is újítani életén, jelentkezzen még tavasszal kozmetikus tanfolyamainkra, legyen egy új, izgalmas szakma az idei ajándéka önmagának!

 

Szeptembertől új kozmetikus tanfolyamot indítunk! Ne maradjon le!

Szeptembertől új kozmetikus tanfolyamot indítunk! Ne maradjon le!Eldöntötte már, hogy hová megy nyaralni ezen a nyáron? És hogyan néznek ki a tervei a nyarat követően? Azt tervezi, hogy belevág valami újba és változtat az életén? Ennek megvalósításához jó kezdést jelenthet a szeptemberben induló kozmetikus tanfolyamunk.

Azoknak ajánljuk ezt a képzést, akik új kihívásokat keresnek és szeretnék több területen is kipróbálni magukat ahhoz képest, mint amivel most töltik a munkaóráikat. Szeptemberi kozmetikus oktatásunk kiváló lehetőséget jelent azok számára is, akik valami újba szeretnének belevágni, új szakmát elsajátítani, a régit lecserélni vagy a meglévő állásukat kiegészíteni azzal, hogy kozmetikusnak tanulnak.

Amennyiben jelentkezik hozzánk és úgy, dönt, hogy szeptembertől a diákunk lesz, rövid időn belül kiválóan képzett kozmetikus válhat Önből. Éljen a lehetőséggel, és ne szalassza el az alkalmat arra, hogy valami újat tanuljon, sokoldalúbbá váljon – jelentkezzen bátran kozmetikus tanfolyamunkra!

 

Jelentkezzen kozmetikus tanfolyamunkra!

Jelentkezzen kozmetikus tanfolyamunkra!Napjainkban a kozmetikus képzés nagy népszerűségnek örvend, hiszen hozzáértő kezekre mindig szükség lesz az arcbőr ápolásához. A tanfolyamon olyan tudást szerezhetünk, amit nemcsak a szakmához tudunk később elsajátítani, hanem saját arcbőrünk minőségén is tudunk javítani!

A kozmetikus oktatás során olyan szakemberré válhatunk, akinek hosszú távon biztos megélhetés áll a rendelkezésére a szakmában. A tananyag széles körben kiterjed a különböző arckezelési módszerekre, mindent elsajátíthatunk, ami egy kozmetikusi állás betöltéséhez szükséges. Mindenképp hosszú távon megtérül a befektetett energia, mivel akik elkezdik a kozmetikusi tanfolyamot, és be is fejezik, ők a munka világában könnyebben el fognak tudni helyezkedni. Nemcsak alkalmazottá válhatunk a végzettség segítségével, hanem akár önálló vállalkozóként is tevékenykedhetünk!

Tananyagunk korszerű, a napjainkban használt bőrkezelési technikákról, különböző vegyszerek összetételéről tanulhat, ezeket úgy tudja használni később, hogy az adott arcbőr problémáját javíthatja, és meg is szüntetheti. Jelentkezzen kozmetikus tanfolyamunkra, sose késő elkezdeni, merüljön bele a szépségipar világába!

 

Tanuljon nálunk!

Tanuljon nálunk!Elsajátítaná a kozmetikus szakma fortélyait? Itt az alkalom arra, hogy olyasmit csináljon, ami valóban érdekli, és ami nem csak egy munka, amiből megélhet, de egyben akár hobbi is!

Kozmetikus tanfolyamainkon azoknak biztosítunk tanulási lehetőséget, akik nappali képzés keretein belül szeretnék megtanulni és elsajátítani a kozmetikus szakma elméleti és gyakorlati alapjait, profi fogásait.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerkedjen meg az általunk kínált lehetőséggel! Honlapunkon minden hasznos információt megtalál arról, hogy milyen oktatást szervezünk. Kozmetikus tanfolyamot biztosítunk azoknak, akik úgy döntenek, hogy szeretnének még egy szakmát, állást változtatnák, és azoknak is, akik csak most lépnek be az álláskeresők világába és minden vágyuk, hogy kitanulják ennek a szakmának a fortélyait.

Ideális körülmények között, jól felszerelt oktató termekben, képzett és tapasztalt kozmetikus mesterek vezetése alatt tanulhatnak és gyakorolhatnak azok, akik úgy döntenek, hogy nálunk tanulnak. Használja ki ezt a kedvező lehetőséget, jelentkezzen kozmetikus oktatásra!

 

Kozmetikus oktatás: Nappali tagozaton jár a diákigazolvány

Kozmetikus oktatás: Nappali tagozaton jár a diákigazolványAzok a fiatalok, akik leérettségiztek és olyan szakterület felé néznek, amellyel foglalkozni szeretnének, sokszor kerül számításba az is, hogy vajon egy nem felsőoktatási képzés mellé kapnak-e diákigazolványt. Akik a kozmetikai ipar szerelmesei és ebben a szakmában szeretnének dolgozni, jó hírünk van, a kozmetikus oktatás mellé, nappali tagozaton diákigazolvány is jár!

De milyen előnyei vannak a diákigazolványnak?

A buszokon, vonatokon lehetőség van fél árú jegy vásárlására, valamint a havi bérletek árán is nagyon sokat tud spórolni egy olyan személy, aki diákigazolvánnyal rendelkezik. Továbbá számos szolgáltatást lehet olcsóbban, vagy ingyenesen igénybe venni ezzel. Sok olyan képzés van a palettán, amelyhez nem jár a diákigazolvány, ám ha Ön kozmetikus oktatás keretein belül szeretné megtanulni ezt a fantasztikus szakmát, nappali tagozatos diákként teheti meg, annak minden előnyével együtt!

Ha Ön nappali tagozatos diákként vesz részt a kozmetikus oktatásunkon, nem kell aggódnia a diákigazolvánnyal kapcsolatban, természetesen képzésünk mellett joga van igénybe venni! A kozmetikus oktatás részleteivel kapcsolatban érdeklődjön nálunk bizalommal!

 

Tanulj kozmetikusnak nappali tagozaton!

 Tanulj kozmetikusnak nappali tagozaton!Nem tudod, hogy mihez kezdj, miután leérettségizel és otthagytad az iskolapadot? Nekünk van egy jó ötletünk: ülj vissza az iskolapadba! Miért? Azért, mert végre a kötelező tanulás helyett, mostantól olyasmire is figyelmet fordíthatsz, ami valóban érdekel, és amivel később is foglalkozhatsz. Tanulj kozmetikusnak!

A kozmetikus oktatást nappali tagozaton is elvégezheted nálunk, a képzés ideje pedig csupán két év. Ezalatt a két év alatt mindent megtudhatsz a szemöldökformázásról, gyantázásról, arc diagnosztikáról, elektrokozmetikai eljárásokról és a berendezések használatáról is. Elméleti és gyakorlati óráinkon te is megszerezheted a tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy okleveles kozmetikus lehess.

Nappali tagozaton azért érdemes elvégezni ezt a képzést, mert tovább részesülhetsz az ehhez tartozó kedvezményekről. Tehát nappali képzésen résztvevő diákjainknak jár a családi pótlék, diákigazolvány, vagy a TB is két éven keresztül! Ne habozz, jelentkezz kozmetikus oktatásunkra!

 

Még nem késő jelentkezni kozmetikus képzésünkre!

Még nem késő jelentkezni kozmetikus képzésünkre!Egyre nagyobb érdeklődés övezi a különböző szépségipari szakmákat, nem hiába, hiszen egy fodrászra, vagy kozmetikusra mindig szükség lesz, ezért a többség nem fél akár foglalkozást is váltani egy jobban jövedelmező szakmáért cserébe! Ha régóta érdeklődik a szépségipar iránt, és szeretne piacképes szakmai tudásra szert tenni e téren, válassza bátran kozmetikus képzésünket!

Kozmetikus tanfolyamunk ugyan már elindult, de még mindig nem késő jelentkezni a képzésre, hiszen tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz bizonyos döntéseket meghozni az életben. Tudjuk, hogy egy képzésen történő részvétel jelentős mértékű elfoglaltságot jelent, ezért rugalmasak vagyunk, és még a jelentkezési határidőn kívül is lehetőséget biztosítunk a kozmetikus képzésre történő beiratkozásra!

Sokan azért tartanak a késői becsatlakozástól, mert nem akarnak lemaradni a kezdeti, fontosabb információkról, ami a kozmetikus képzésen elhangzik. A jó hír, hogy ettől nem kell félnie, hiszen kollégáink mindenben a segítségére lesznek, így könnyű lesz alkalmazkodni a körülményekhez.

Várjuk szeretettel kozmetikus képzésünkön!

 

Sajátítsa el kozmetikus tanfolyamon az alapokat!

Sajátítsa el kozmetikus tanfolyamon az alapokat!Kozmetikusnak lenni nem kis felelősséggel jár, egyszerre kihívás és szép hivatás is! Szó szerint az, hiszen a kozmetikus elsődleges feladata a vendégei, a hozzá forduló kliensek bőrének ápolása, amit kozmetikus tanfolyamon sajátít el.

A kozmetikus az egészséges és ezáltal szép bőr kialakításában és megtartásában segédkezik, tanácsokkal látja el vendégeit. Különféle kozmetikumokkal, gépekkel végzett kezelések révén tisztítja, kezeli, javítja az arcbőr állapotát. A szépség az egészséges bőrnél kezdődik, ez a kozmetikus elsődleges feladata. A bőr típusának meghatározását követően regeneráló, tisztító, hidratáló kezeléseket ajánl, tanácsokat ad az otthoni ápolással kapcsolatban.

A kozmetikus tanfolyamon az erre vonatkozó elméleti és gyakorlati tudást minden jelentkező és kozmetikus tanuló megszerezheti! Nincs más dolga, mint figyelemmel kísérni aktuális kozmetikus tanfolyamainkat, és induló képzéseink egyikére jelentkezni! Legyen olyan szakmája, amire mindig van kereslet, amit szeret, és amiben kiváló lehet!

 

Milyen az ideális kozmetikus oktatás?

Milyen az ideális kozmetikus oktatás?Manapság egyre többen választják a kozmetikus szakmát, nem véletlenül, ugyanis a szépségipar állandó mozgásban van, ráadásul nincs olyan ember, akinek ne okozna gondot valamilyen bőrprobléma vagy egyéb kellemetlen tünet a hétköznapokban, ezért szinte állandó kereslet van a kozmetikusokra. Mivel hatalmas érdeklődés övezi a kozmetikus képzéseket, igencsak nehéz eldönteni, hogy melyik az ideális választás.

A kozmetikus oktatás terén a legjobbak azok a képzések, ahol az oktatók mind a gyakorlati, mind az elméleti tudásra nagy hangsúlyt fektetnek, ugyanis mindkettőre szükség van ahhoz, hogy valaki megfelelően elsajátíthassa a szakmát! E két tényező nem létezik egymás nélkül egy színvonalas kozmetikus oktatáson, ugyanis a leendő szakembernek tisztában kell lennie a kozmetikai termékek kémiai összetételével és a kezelések során alkalmazott technikákkal, ezekkel pedig csakis elméleti és gyakorlati úton, együttesen lehet megismerkedni.

Ha Ön is olyan kozmetikus oktatást keres, ahol sokrétű tudásra tehet szert, vegyen részt tanfolyamunkon!

 

Kozmetikus oktatás Budapesten: Te mi leszel, ha nagy leszel?

Kozmetikus oktatás Budapesten: Te mi leszel, ha nagy leszel?A legtöbbünknek már gyerekkorában megvolt az elképzelése arról, hogy mivel szeretne foglalkozni, amikor majd felnőtt lesz. Természetesen sokan közülük más pályára léptek, de vannak szép számmal olyanok is, akik megvalósították gyerekkori álmukat.

Sok kislány már a gyerekszobában, a barátnőkkel gyakran játszik szépítkezőset, fodrászosat, sminkelőset. A szépítkezés, mások külsejének alakítása vonzó foglalatosság, ide tartozik a kozmetikus feladatköre is.

Kozmetikus oktatásunk keretén belül mindenkinek lehetőséget kínálunk arra, hogy magas szintű, szakmai OKJ-s képzésen sajátítsa el azokat az alapokat és fogásokat, amiket egy kozmetikusnak tudnia kell. Amennyiben mindig is vágyott rá, hogy a szépségiparban dolgozzon, hogy másokat szebbé, fiatalosabbá tegyen, tanácsokkal lássa el vendégeit a bőrápolás témájában, akkor mindenképp vegyen részt kozmetikus tanfolyamunkon! Budapesti kozmetikus oktatásunkon nappali, vagy felnőtt képzésen is megszerezheti az ehhez szükséges ismereteket, illetve oklevelet!

 

Miért döntsön kozmetikus tanfolyamunk mellett?

Miért döntsön kozmetikus tanfolyamunk mellett?

Sok ember fásul bele szakmájába, és dönt más hivatás mellett, akik közül sokan a szépségiparban helyezkednek el, hiszen változatos feladatokat kínál és jól jövedelmező ágazatnak számít. Ahhoz, hogy változás történjen a foglalkozást illetően, szükséges színvonalas oktatásban részesülni, hiszen csakis így válhat kiváló szakember a résztvevőkből. Ha Ön is a szépségiparban helyezkedne el és a biztos jövőt választaná, vegyen részt kozmetikus tanfolyamunkon!

Kozmetikusi tanfolyamunkon a szakma kiválóságaitól sajátíthatja el a hivatás fortélyait, így valódi szakember válhat Önből! A tanfolyamon a gyakorlat és az elmélet egyformán hangsúlyos szerepet kap, hiszen mindkettőre szükség van a kozmetikus hivatáshoz, ennek köszönhetően hasznos tudásra tehet szert valamennyi résztvevőnk.

Tanfolyamaink amellett, hogy naprakész tudást biztosítanak, kiváló közösség is kialakul az órák során, így igazán családias hangulatban tanulhatja el a szakma fortélyait.

Ha szeretne többet megtudni kozmetikusi tanfolyamainkról, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Jelentkezzen áprilistól induló kozmetikus oktatásunkra!

Jelentkezzen áprilistól induló kozmetikus oktatásunkra!Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kozmetikus oktatások, ugyanis a tanfolyamok elvégzésével olyan szakmát kapnak a végzett tanulók, amellyel biztos, kiszámítható jövőre számíthatnak.

Mivel ekkora érdeklődés övezi a kozmetikus oktatást, a tanfolyamokat biztosító intézmények igyekeznek minél gyakrabban indítani újabb kurzusokat annak érdekében, hogy a jelentkezők mihamarabb elhelyezkedhessenek. Ha Ön sem szeretne várni, döntsön kozmetikus képzésünk mellett, ugyanis áprilistól új tanfolyam indul!

Áprilistól induló kozmetikus tanfolyamunk keretén belül igencsak hamar elsajátíthatja a szakma fortélyait gyakorlati és elméleti úton egyaránt, ugyanis a képzés 10 hónapig tart, így akár egy éven belül száznyolcvan fokos fordulatot vehet élete.

Mivel nagy érdeklődés övezi áprilisi kozmetikusi tanfolyamunkat, érdemes mihamarabb felvenni velünk a kapcsolatot, és jelentkezni hozzánk, de ha a honlapunkon látottakon kívül más kérdés is felmerülne, forduljon bizalommal tanfolyamszervezőinkhez!

 

További oldalaink: Dokumentumok, Képek

Google+
Youtube
Facebook
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség

Tel.:+36-30-949-6992
Tel.:+36-30-996-1827
Tel.:06-1-705-7545
Email: szepmives1@gmail.com