Tájékoztatók, jelentkezési lapok

Tájékoztatók

NAPPALI RENDSZERŰ és TANFOLYAMI FELNŐTTKÉPZÉS

KOZMETIKUS (OKJ 54 815 02) - kozmetikai műveletek teljes körű ellátására jogosít (szempilla, szemöldök festés, formázás, szőkítés, gyantázás, masszázs, arc diagnosztizálás, arckezelések, elektrokozmetikai eljárások, berendezések ismerete, alkalmi smink készítés) Az iskolai előképzettség a sikeres érettségi vizsga megléte.
 
Nálunk  HIVATALOS, ÁLLAMILAG ELISMERT OKJ BIZONYÍTVÁNYT kap a szakképesítés megszerzésével!
 
 

»» KOZMETIKUS  iskolai rendszerű nappali képzés

Jelentkezési lap nappali 2020

»» KOZMETIKUS  tanfolyami felnőttképzés 

Jelentkezési lap Tanfolyami képzés 2019

 

Te már döntöttél? Ismerd meg kozmetikus képzésünket!

Az érettségit már magad mögött hagytad, és még nem tudod, hogy mihez kezdj? Hamarosan érettségizel, és még nem döntöttél, hogyan tovább? Ki mondta, hogy azonnal tudnod kell, mivel szeretnél foglalkozni? Ki mondta, hogy csak egy valamivel foglalkozhatsz egész életedben? Ma már nem ritka, hogy valakinek több szakmája van és a pályaelhagyók száma is növekszik. A mai felnőttek nem feltétlenül teveznek évtizedekre, hiszen ki tudja mit hoz az élet néhány év múlva?

A két éves kozmetikus képzésünk éppen emiatt ideális lehetőség Neked is, ha érdekel ez a szakma, de nem szeretnél hosszú éveket tanulni azért, hogy állást szerezz, és beindítsd a karriered. A nappali jellegű kozmetikus képzésünkön jár Neked a diákigazolvány, a TB és ha még nem múltál el 20 éves, az ezzel járó támogatások is. Annyi a dolgod, hogy részt veszel a kozmetikus képzésen, kitanulod a szakmát és két év múlva államilag elismert OKJ bizonyítvánnyal távozol.

Fontold meg ezt a lehetőséget, és tanulj kozmetikusnak nálunk!

 

Szeretsz emberekkel foglalkozni? Jelentkezz kozmetikus képzésünkre!

kozmetikus képzésSokan kifejezetten úgy választanak szakmát, hogy később a munkájuk során rengeteget foglalkozhassanak emberekkel. Ennek a kritériumnak megfelelően többféle foglalkozás közül is lehet válogatni. Ha ez a szempont Neked is fontos, és érdeklődsz a szépségipar iránt, jelentkezz kozmetikusi képzésünkre!

Kétéves, nappali jellegű, iskolarendszerű kozmetikus képzésünkön már rengeteg emberrel találkozhatsz és foglalkozhatsz, a vizsgák és a bizonyítvány megszerzése után pedig ez a szám csak tovább fog növekedni. A kozmetikus képzésünkkel egy izgalmas szakmád lehet, ahol végre kiteljesedhetsz. Kozmetikusként nagyon fontos szerepet fogsz betölteni a vendégeid életében, hiszen Te gondoskodsz majd a kifogástalan megjelenésükről, arcbőrük egészségéről. Munkád során törődhetsz, figyelhetsz az emberekre, amit pedig ők mindenképp értékelni fognak.

Válassz Te is egy emberközpontú, változatos szakmát: jelentkezz kétéves, nappali jellegű, iskolarendszerű kozmetikus képzésünkre, ehhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Kozmetikus képzésünk egy új világ ajtaját nyitja meg előtted!

Mindig is arra törekedtél, hogy másokat még szebbé varázsolj? Neked valahogy mindig örömet okoztak azok az a dolgok, amikkel a bőrödet még egészségesebbé és hidratáltabbá tehetted? Akkor Neked való kozmetikus képzésünk!

Ha elvégzed a kozmetikus képzésünket, egy olyan szakmában dolgozhatsz, amit sosem fogsz munkaként megélni, mert szeretni fogod, amit csinálsz! Van ennél nagyobb szabadság az életben, hogy azzal keresed meg a havi fizetésed, ami örömet okoz? Ráadásul, ha még nem múltál el 24 éves, akkor diákigazolványt is kapsz a képzés ideje alatt, a társadalombiztosításodat pedig az állam állja!

Jelentkezz Te is kozmetikus képzésünkre, ha érdekel minden, ami a bőrápolással kapcsolatos és még több is! Naponta emberekkel fogsz dolgozni, új barátságokat és ismeretségeket köthetsz, ráadásul a képzésünk végén államilag elismert OKJ bizonyítványt kapsz, amivel a legnagyobb szalonokban is elhelyezkedhetsz! Kérdéseiddel bátran keress minket elérhetőségeinken!

 

Ezen a kozmetikus képzésen mindent megtalálsz, ami segít céljaid elérésében!

Akinek minden vágya, hogy elismert kozmetikus váljon belőle, annak okosan kell kiválasztania az odavezető utat. Mit jelent ez? Nem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között tanulod a szakma trükkjeit, milyen kozmetikus képzésen válsz szakemberré. Ahogyan az sem mellékes, hogy a kozmetikus képzés elvégzését követően milyen papírt vihetsz haza. Az nyilvánvaló, hogy miért fontos az államilag elismert bizonyítvány. Ezzel nemcsak az ajtók nyílnak meg előtted, de elismerik a szaktudásodat is, könnyebben kapsz munkát, és több ajánlat közül válogathatsz.

Tanulj nálunk, végezd el kozmetikus képzésünket, amiből iskolai rendszerű, nappali képzést is indítunk. Ez a képzés két éven keresztül tart, ez idő alatt pedig profi kozmetikus válhat belőled, aki a szemöldökformázástól az arckezeléseken át a sminkkészítésig mindent tudni fog alkalmazni a vendég kérésétől függően.

Most érettségiztél, és már biztosan tudod, hogy mivel szeretnél foglalkozni? Kozmetikus képzésünk segít megvalósítani terveidet! A bővebb tájékoztatásért keress minket megadott elérhetőségeink egyikén!

Szerezz értékes tudást kozmetikusképzésünkön!

kozmetikusképzésMég nem töltötted be a 24-et, és szeretnéd képezni magadat? Még nem igazán tudod, hogy mivel fogsz foglalkozni felnőttként, de azt igen, hogy érdekel a szépségipar? A kozmetikusképzés jó lehetőség arra, hogy legyen egy olyan szakmád, amire mindig is volt és lesz is kereslet. Gyere és tanulj nálunk kozmetikusnak két éves nappali rendszerű képzésben!

A kozmetikusképzés keretein belül támogatásokkal kiegészített iskolarendszerű tanfolyamot indítunk a 24 éven aluli tanulók számára. A diákigazolvány, TB, családi pótlék és az árvasági ellátás is beletartozik a támogatásba az arra jogosultaknak. Csapatunkban jó hangulatot, magas szakmai színvonalat, átfogó elméleti és gyakorlati oktatást biztosítunk. Részvételi lehetőséget is nyújtunk szakmai versenyeken, valamint folyamatos fejlődést a kozmetikus szakma minden szegmensében.

A kozmetikusképzésen eltöltött két év nem lesz hiábavaló, nem egy értéktelen OKJ bizonyítvánnyal fogsz elsétálni tőlünk. A nálunk tanultak birtokában hasznos szakmát gyakorolhatsz, saját karriert, vállalkozást építhetsz fel! Ha érdekel a lehetőség, keress fel minket a közzétett elérhetőségeink egyikén!

Legyél vállalkozó a szépségiparban, válaszd kozmetikus képzésünket!

kozmetikus képzésManapság egyre több ember szeretne vállalkozást beindítani azért, hogy a saját útját járhassa, és ne kelljen kellemetlen munkahelyi szituációkkal kompromisszumokat kötnie. A kérdés ilyenkor az, hogy milyen vállalkozásba érdemes belevágni? A szépségipar például egy olyan terület, ahol mindig szükség van jó szakemberekre, vállalkozókra, így, ha ezen a területen kezd bárki tevékenykedni, nagy eséllyel sikereket fog elérni. Ha Te is szívesen elhelyezkednél a szépségiparban vállalkozóként, első körben végezd el ehhez kozmetikus képzésünket!

Kozmetikus képzésünknek köszönhetően nem lesz kihívás elindulnod a vállalkozói úton, hiszen rengeteg lehetőség áll majd ellőtted. Számos helyre keresnek vállalkozói munkaviszonyban szakembert, de járhatod teljesen a saját utadat, csakis tőled függ, végül mi mellett döntesz. A kétéves iskolarendszerű nappali jellegű kozmetikus képzésen minden gyakorlati és elméleti tudást elsajátíthatsz, ami biztos alapokat ad ahhoz, hogy kiváló szakember váljon belőled.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, 1997. január 1-jén vagy az után születtél és jelentkeznél kozmetikus képzésünkre, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Kozmetikusképzésünkön két év alatt oklevelet szerezhetsz!

A pályaválasztáson gondolkodsz, és még nem tudod, hogy mit csinálj suli után? Mindenképpen válaszd a tanulást, és képezd magad, hiszen egy rövid képzés is segít abban, hogy sokoldalúbb lehess és könnyebben elhelyezkedj.

Az általunk indított kozmetikusképzés két éves, nappali oktatás, amit a fiatalabbaknak ajánlunk. Ha 1997. január 1. után születtél, akkor számodra kozmetikusképzésünk előnyös, mert támogatást is kaphatsz. A két év alatt mindent megtanítunk, amit egy, a szakmájában sikeres kozmetikusnak tudnia kell. A fülbelövéstől kezdve a sminktetováló eszközök használatán át arc-és testkezelésekig minden szolgáltatásnak megismertetünk az elméleti és gyakorlati hátterével.

Akit érdekel ez a terület, vagy több szakmát is szeretne kitanulni, annak a kozmetikusképzés nappali, két éves típusa tökéletes ugródeszka az induláshoz. Használd ki, hogy támogatással tanulhatsz, és jelentkezz a következő, szeptemberben induló tanfolyamra!

A weboldalon található elérhetőségeken tudsz velünk kapcsolatba lépni részletes tájékoztatásért!

A legfontosabb információk kozmetikus képzésünkről

nappali rendszerű kozmetikus képzésKozmetikus képzésünkkel kapcsolatban mindig rengeteg kérdés merül fel. A leggyakrabban előfordulókkal kapcsolatban most igyekszünk hasznos válaszokat adni, hogy érdeklődőink minél hamarabb be tudjanak iratkozni.

 

Gyakran kérdeznek minket arról, hogy kozmetikus képzésünk nappali rendszerű-e. A válasz az, hogy igen, nappali rendszerű, ebből kifolyólag pedig természetesen járnak a nappali rendszerű oktatással kapcsolatos járulékok, bizonyos korig. Az állam a tanuló 24 éves koráig fizeti a TB-t és diákigazolványt biztosít, ha pedig még nincs 20 éves, jár a családi pótlék és az árva ellátás is.

 

Elsősorban az 1997. január 1-jén és az utána születettek jelentkezését várjuk folyamatosan. Mint más iskolában, nálunk is ősszel kezdődik az oktatás, így még nem késő jelentkezni 2 éves, nappali rendszerű kozmetikus képzésünkre! Amennyiben bővebb információkra lenne szükséged, vagy szeretnél beiratkozni, keress bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Kozmetikus képzést keres? Válassza nappali rendszerű oktatásunkat!

kozmetikus képzésNapjainkban nagyon fontos olyan szakmát választani, amiben könnyű elhelyezkedni, meg lehet belőle élni, és persze az sem utolsó szempont, hogy az ember élvezze is, amit csinál. Ha valaki szeret emberekkel foglalkozni, jó választás lehet például a kozmetikus szakma. Sajnos sokan megijednek tőle, mert azt hiszik, hogy csak egy néhány hetes, és drága tanfolyamon sajátíthatják el a szükséges tudást, ám ez korántsem így van! Nézzük, miért érdemes az általunk indított kozmetikus képzést választani!

 

Nappali rendszerű képzésünkre 24 éves korig lehet jelentkezni. A kozmetikus oktatás szeptember elején indul, és kétéves időtartamú. Együtt jár a nappali rendszerű képzések minden megszokott előnyével: az állam fizeti a társadalombiztosítást, jár a diákigazolvány, 20 éves kor alatt pedig a családi pótlék és az árvaellátás is.

 

Szeretne többet megtudni kozmetikus képzésünkről? Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, szívesen válaszolunk minden kérdésre!

Rendkívül elfoglalt, mégis szeretne egy új szakmát elsajátítani? Tanfolyami felnőtt képzésünk Önnek lett kitalálva!

Rendkívül elfoglalt, mégis szeretne egy új szakmát elsajátítani? Tanfolyami felnőtt képzésünk Önnek lett kitalálva! Mostanság nincs olyan ember, aki ne szenvedne időhiányban. Ezt mindenkinek különböző tényezők okozzák, azonban legtöbben a munkahelyi körülmények miatt kerülnek ilyen helyzetbe. Ilyenkor az érintettek arra jutnak, hogy ezen mihamarabb változtatniuk kell, akár úgy, hogy a munkavégzés mellett egy új, kevésbé mozgalmasa szakmát tanulnak meg. Ha Ön is megelégelte, hogy hétköznapjai rohanással telnek és szeretne egy nyugalmasabb, egyúttal jövedelmezőbb szakmát kitanulni, döntsön felnőtt kozmetikus tanfolyamunk mellett!

 

A kozmetikával kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudást viszonylag rövid időn belül megszerezheti tanfolyami felnőtt képzésünk keretein belül. A 12 hónapos duális képzésünk kifejezetten azok számára kedvez, akik jelenlegi munkájuk mellett szeretnék egy másik szakma fortélyait elsajátítani annak érdekében, hogy egy nyugalmasabb és kiszámíthatóbb életet tudhassanak magukénak a jövőben.

 

Merjen Ön is változtatni! Ha jelentkezik felnőtt kozmetikusi tanfolyamainkra, később hálás lesz önmagának azért, hogy rövid időre még több teendőt elvállalt, hiszen ez a szakma biztos megélhetést és nyugalmat kínál Önnek! Jelentkezzen tanfolyami felnőtt képzésünkre, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Egy jó befektetés: a kozmetikus tanfolyam

Kozmetikus tanfolyam

Napjainkban virágzik a szépségipar, jól jövedelmező vállalkozásnak ígérkezik egy kozmetika nyitása. Előírás azonban, hogy aki kozmetikus tevékenységet szeretne végezni, annak feltétlenül rendelkeznie kell kozmetikus képesítéssel.

A kozmetikus tanfolyam elvégzése nem csak az előírások miatt szükséges, hiszen igényes szolgáltatás csak úgy nyújtható, ha a szakember tisztában van a legjobb technikákkal, az eszközök és kellékek használatával. Ez fontos a vendégek egészsége és a kezelések sikeressége érdekében is. Minden vállalkozás, így a kozmetika is csak úgy működtethető sikeresen, ha az elvárt színvonalon biztosítja a szolgáltatásokat. Képzéseink elvégzésével minden szükséges szakmai ismeretre szert tehet, emellett államilag elismert OKJ bizonyítványt kap.

Válassza Ön is a szépségipart, és azon belül a kozmetikát, ha vállalkozásba szeretne kezdeni! Kozmetikus képzésünk segítségével minden szükséges tudást megszerezhet, és egy jól jövedelmező vállalkozást tudhat magáénak!

 

Alapozza meg kozmetikai vállalkozása sikerét!

kozmetikusoktatas.hu.16maj

Manapság a megélhetésüket sokan egy önálló cég vagy vállalkozás indításában látják, és mivel az országban sok területen vannak még piaci rések, ezek az elképzelések teljes mértékben helytállóak.

Az egyik közkedvelt ágazat a kozmetika, melyben sokak látnak potenciált, és még többen vannak azok, akiknek igénye van rá. A szépségipar robbanásszerű fejlődése kiváló táptalajt jelent az ilyen jellegű vállalkozásoknak.

Persze egy kozmetika beindításához a legalapvetőbb az adott területen szerzett tapasztalat és szaktudás. Ennek megszerzéséhez szükséges egy olyan kozmetikus képzés elvégzésére, ami teljes körű ismereteket nyújt a szakmával kapcsolatban.

Önálló vállalkozást szeretne indítani, és biztos akar lenni szaktudásában? Egy kozmetikus képzés során mindent elsajátíthat, amire profi kozmetikusként csak szüksége lehet. Budapesti szakközépiskolánkban a legjobbaktól tanulhat meg minden, és akár egy ráépüléses tanfolyamot is elvégezhet, ha az alapképzést befejezte!

Jelentkezzen hozzánk, és valósítsa meg régóta dédelgetett álmát!

 

Miért is hiányszakma a kozmetikus?

kozmetikai oktatásA cím kicsit csalóka lehet, ugyanis alapvetően a kozmetikus képzéssel rendelkezőkből nincs hiány, ellenben a komoly szaktudással rendelkezőkből már annál inkább. Pontosan ezért van az, hogy a munkáltatók még ekkora kínálat mellett is sokszor nem képesek megfelelő alkalmazottat találni, mivel az összes kibukik a próba napok során.

Sokan szeretnénk azzal foglalkozni, amit igazán szeretünk, ellenben ehhez szükséges, hogy kifogástalan szaktudással rendelkezzünk az adott ágazatban, jelen esetünkben a szépségiparban. Mindehhez nem kell mást tennünk, pusztán egy olyan kozmetikai oktatáson kell részt vennünk, ami garantálni tudja, hogy széles körű ismeretekkel lát el minket, mellyel később remek esélyekkel indulhatunk a munkaerő piacon.

Válasszon minket, ha szeretne egy olyan kozmetikus képzésen részt venni, amivel garantáltan csak nyerhet! Oktatóink minden szükséges ismeretanyaggal ellátják, melyre később szüksége lehet, ezért is érdemes igazán kozmetikus tanfolyamunkat választania!

 

Legyen a kozmetikus a második szakmája!

kozmeikus képzés

Már van egy szakmája, de úgy érzi, hogy ez nem elég a boldoguláshoz, személyisége kiteljesítéséhez? Nincs egyedül a problémával – manapság akkor jár a legjobban az ember, ha nem csak egyetlen végzettsége van. Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretne magának biztosítékot arra, hogy mindig legyen miből megélnie, akkor bátran ajánljuk Önnek kozmetikus oktatásunkat!

A kozmetikus szakemberekre mindig szük

ség van, hiszen a legtöbb emberben ott él a késztetés, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából - éppen ezért tökéletes ez a szakma második, vagy akár sokadik végzettségnek is. A kozmetikus képzésen való részvétel abban az esetben is hasznos lehet Önnek, ha van már egy másik, szintén a szépségiparhoz kapcsolódó szakmája, de akkor is, ha egyszerűen csak szeretne valami egészen újba kezdeni. Megéri bővítenie a tudását!

Nálunk lehetőség van arra, hogy felnőttoktatás keretein belül vegyen részt kozmetikus képzésünkön. Jelentkezzen hozzánk Ön is bizalommal! Ezzel a döntéssel csak jól járhat!

A kozmetikus feladatai napjainkban

kozmetikus képzésÉrdekli a kozmetikus szakma, de bizonytalan, hogy vajon Önnek való lenne-e? Szívesen kipróbálná képességeit egy kozmetikus oktatáson, de nem igazán tudja, pontosan milyen feladatokkal is kell megbirkóznia egy kozmetikusnak? Íme, egy kis segítség.

A kozmetikus feladata sokrétű, de elsősorban a bőr ápolásával foglalkozik, vagyis a bőr működésének szabályozásával, a bőr károsodásának megelőzésével és kezelésével. A kozmetikus elméleti és gyakorlati tudása szerteágazó, így ugyanúgy képesnek kell lennie felismerni a bőrbetegségeket, mint egy sminket összeállítani.

Különböző test-és arckezelésekkel, kozmetikai termékekkel óvja és szépíti a bőrt, de tanácsot is ad, ha a vendégei azt igénylik. Diagnosztizálja a különböző bőrtípusokat, megtanítja a bőr helyes ápolását. Ha sokáig szeretne a szakmában maradni, fontos, hogy folyamatosan fejlessze, képezze magát, képben legyen a legújabb termékekkel és eljárásokkal!

Ha úgy érzi, Önnek való ez a hivatás, iratkozzon be kozmetikus képzéseinkre!

 

Néhány dolog, amit egy jó kozmetikus tanfolyamon megtanulhatunk

Néhány dolog, amit egy jó kozmetikus tanfolyamon megtanulhatunk Minden jó kozmetikus tanfolyamnak része a különféle bőrtípusok és bőrproblémák szakszerű diagnosztizálása. Ha egy kozmetikus olyan bőrproblémát talál, ami orvosi kezelést igényel, azonnal jelzi a vendégnek. Ezeknek a felismerését a kozmetikus tanfolyam megtanítja Önnek.

Egy jó kozmetikus olyan kezeléseket is el tud végezni, amelyek hatékonyan aktiválják a bőr regenerációs folyamatait, és ezeket házilag nem kivitelezhetőek. A kozmetikus tanfolyam során megtanulhatja, hogyan tud szakszerű bőrápolási tanácsokat adni bizonyos termékekkel kapcsolatban. Egy jó kozmetikus folyamatosan fejleszti magát, és kreatívan használja fel a megszerzett információkat, ehhez is sok támpontot szerezhet kozmetikus képzéseinken.  A legújabb eredmények alapján született megoldások, amik a mindennapi bőrápolásban segíthetnek Önnek is, ezen a kozmetikus tanfolyamon megismerhetőek.

Ha Ön is szívesen tanulna kozmetikusnak, keressen minket bizalommal, és garantált, hogy nálunk megtanulja mindazt, amivel nagyon sok leendő vendégét teheti majd boldoggá!

 

Kozmetikus oktatás: jelentkezzen, és legyen kozmetikus!

Kozmetikus oktatás: jelentkezzen, és legyen kozmetikus!Mindenkinek van egy gyerekkori története arról, hogy milyen szakmát szeretett volna választani - tűzoltó, színésznő, cukrász, kozmetikus. Végül felnövünk, és többnyire egészen más területen kezdünk dolgozni, mint ahogyan azt elképzeltük.

Még semmi sincs veszve, hiszen bármikor pályát módosíthat, ha elég nagy az elhatározás Önben. Miért kellene megelégednie azzal, amit most csinál, ha nem elégedett vele? Keressen fel minket bizalommal, és tájékozódjon induló tanfolyamainkról!

Vegyen részt OKJ-s bizonyítványt nyújtó kozmetikus oktatásunkon, és legyen Önből is okleveles kozmetikus! Szakképzéseinken mindent megtanítunk résztvevőinknek, amire szükségük van ahhoz, hogy jó szakember váljon belőlük. Rövid idő alatt elsajátíthatják az előírt gyakorlati és elméleti tudást, amivel megalapozhatják a szakmai kompetenciájukat. A későbbiekben ezek a dolgok segítenek abban, hogy kialakíthassák a saját vendégkörüket vagy egy szalonban elhelyezkedhessenek.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken a részletekkel kapcsolatban, és jelentkezzen kozmetikus tanfolyamunkra!

 

Itt a tavasz, jelentkezzen kozmetikus tanfolyamainkra!

Itt a tavasz, jelentkezzen kozmetikus tanfolyamainkra!A tavasz mindig egy kicsit a megújulás, újrakezdés, felfrissülés ideje. Ilyenkor könnyebben kezdünk bele valami teljesen újba, hiszen tele vagyunk energiával, élettel. Sokaknak szükségük van arra, hogy folyamatosan valami újba kezdjenek, és ez nagyon jó szokás, hiszen frissen, egészségesen tartja az agyat. Idén legyen a megújulás része egy kozmetikus tanfolyam!

Egy kozmetikus tanfolyam elvégzése a legjobb választás, ha valaki érdeklődik a szépségápolás iránt, és szeretne valami újba fogni. Képzett kozmetikusokra mindig szükség van, jelenleg is nagyon sok helyre keresnek, így később hasznos pénzkeresési lehetőség is lesz egyben. Iskolánkban mindent megtanulhat, amit egy profi kozmetikusnak tudnia kell: sminkelést, testkezelést, illetve az olyan modern technikákat is, mint a 3D műszempilla építés.

Ha szeretne egy kicsit Ön is újítani életén, jelentkezzen még tavasszal kozmetikus tanfolyamainkra, legyen egy új, izgalmas szakma az idei ajándéka önmagának!

 

Szeptembertől új kozmetikus tanfolyamot indítunk! Ne maradjon le!

Szeptembertől új kozmetikus tanfolyamot indítunk! Ne maradjon le!Eldöntötte már, hogy hová megy nyaralni ezen a nyáron? És hogyan néznek ki a tervei a nyarat követően? Azt tervezi, hogy belevág valami újba és változtat az életén? Ennek megvalósításához jó kezdést jelenthet a szeptemberben induló kozmetikus tanfolyamunk.

Azoknak ajánljuk ezt a képzést, akik új kihívásokat keresnek és szeretnék több területen is kipróbálni magukat ahhoz képest, mint amivel most töltik a munkaóráikat. Szeptemberi kozmetikus oktatásunk kiváló lehetőséget jelent azok számára is, akik valami újba szeretnének belevágni, új szakmát elsajátítani, a régit lecserélni vagy a meglévő állásukat kiegészíteni azzal, hogy kozmetikusnak tanulnak.

Amennyiben jelentkezik hozzánk és úgy, dönt, hogy szeptembertől a diákunk lesz, rövid időn belül kiválóan képzett kozmetikus válhat Önből. Éljen a lehetőséggel, és ne szalassza el az alkalmat arra, hogy valami újat tanuljon, sokoldalúbbá váljon – jelentkezzen bátran kozmetikus tanfolyamunkra!

 

Jelentkezzen kozmetikus tanfolyamunkra!

Jelentkezzen kozmetikus tanfolyamunkra!Napjainkban a kozmetikus képzés nagy népszerűségnek örvend, hiszen hozzáértő kezekre mindig szükség lesz az arcbőr ápolásához. A tanfolyamon olyan tudást szerezhetünk, amit nemcsak a szakmához tudunk később elsajátítani, hanem saját arcbőrünk minőségén is tudunk javítani!

A kozmetikus oktatás során olyan szakemberré válhatunk, akinek hosszú távon biztos megélhetés áll a rendelkezésére a szakmában. A tananyag széles körben kiterjed a különböző arckezelési módszerekre, mindent elsajátíthatunk, ami egy kozmetikusi állás betöltéséhez szükséges. Mindenképp hosszú távon megtérül a befektetett energia, mivel akik elkezdik a kozmetikusi tanfolyamot, és be is fejezik, ők a munka világában könnyebben el fognak tudni helyezkedni. Nemcsak alkalmazottá válhatunk a végzettség segítségével, hanem akár önálló vállalkozóként is tevékenykedhetünk!

Tananyagunk korszerű, a napjainkban használt bőrkezelési technikákról, különböző vegyszerek összetételéről tanulhat, ezeket úgy tudja használni később, hogy az adott arcbőr problémáját javíthatja, és meg is szüntetheti. Jelentkezzen kozmetikus tanfolyamunkra, sose késő elkezdeni, merüljön bele a szépségipar világába!

 

Tanuljon nálunk!

Tanuljon nálunk!Elsajátítaná a kozmetikus szakma fortélyait? Itt az alkalom arra, hogy olyasmit csináljon, ami valóban érdekli, és ami nem csak egy munka, amiből megélhet, de egyben akár hobbi is!

Kozmetikus tanfolyamainkon azoknak biztosítunk tanulási lehetőséget, akik nappali képzés keretein belül szeretnék megtanulni és elsajátítani a kozmetikus szakma elméleti és gyakorlati alapjait, profi fogásait.

Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és ismerkedjen meg az általunk kínált lehetőséggel! Honlapunkon minden hasznos információt megtalál arról, hogy milyen oktatást szervezünk. Kozmetikus tanfolyamot biztosítunk azoknak, akik úgy döntenek, hogy szeretnének még egy szakmát, állást változtatnák, és azoknak is, akik csak most lépnek be az álláskeresők világába és minden vágyuk, hogy kitanulják ennek a szakmának a fortélyait.

Ideális körülmények között, jól felszerelt oktató termekben, képzett és tapasztalt kozmetikus mesterek vezetése alatt tanulhatnak és gyakorolhatnak azok, akik úgy döntenek, hogy nálunk tanulnak. Használja ki ezt a kedvező lehetőséget, jelentkezzen kozmetikus oktatásra!

 

Kozmetikus oktatás: Nappali tagozaton jár a diákigazolvány

Kozmetikus oktatás: Nappali tagozaton jár a diákigazolványAzok a fiatalok, akik leérettségiztek és olyan szakterület felé néznek, amellyel foglalkozni szeretnének, sokszor kerül számításba az is, hogy vajon egy nem felsőoktatási képzés mellé kapnak-e diákigazolványt. Akik a kozmetikai ipar szerelmesei és ebben a szakmában szeretnének dolgozni, jó hírünk van, a kozmetikus oktatás mellé, nappali tagozaton diákigazolvány is jár!

De milyen előnyei vannak a diákigazolványnak?

A buszokon, vonatokon lehetőség van fél árú jegy vásárlására, valamint a havi bérletek árán is nagyon sokat tud spórolni egy olyan személy, aki diákigazolvánnyal rendelkezik. Továbbá számos szolgáltatást lehet olcsóbban, vagy ingyenesen igénybe venni ezzel. Sok olyan képzés van a palettán, amelyhez nem jár a diákigazolvány, ám ha Ön kozmetikus oktatás keretein belül szeretné megtanulni ezt a fantasztikus szakmát, nappali tagozatos diákként teheti meg, annak minden előnyével együtt!

Ha Ön nappali tagozatos diákként vesz részt a kozmetikus oktatásunkon, nem kell aggódnia a diákigazolvánnyal kapcsolatban, természetesen képzésünk mellett joga van igénybe venni! A kozmetikus oktatás részleteivel kapcsolatban érdeklődjön nálunk bizalommal!

 

Tanulj kozmetikusnak nappali tagozaton!

 Tanulj kozmetikusnak nappali tagozaton!Nem tudod, hogy mihez kezdj, miután leérettségizel és otthagytad az iskolapadot? Nekünk van egy jó ötletünk: ülj vissza az iskolapadba! Miért? Azért, mert végre a kötelező tanulás helyett, mostantól olyasmire is figyelmet fordíthatsz, ami valóban érdekel, és amivel később is foglalkozhatsz. Tanulj kozmetikusnak!

A kozmetikus oktatást nappali tagozaton is elvégezheted nálunk, a képzés ideje pedig csupán két év. Ezalatt a két év alatt mindent megtudhatsz a szemöldökformázásról, gyantázásról, arc diagnosztikáról, elektrokozmetikai eljárásokról és a berendezések használatáról is. Elméleti és gyakorlati óráinkon te is megszerezheted a tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy okleveles kozmetikus lehess.

Nappali tagozaton azért érdemes elvégezni ezt a képzést, mert tovább részesülhetsz az ehhez tartozó kedvezményekről. Tehát nappali képzésen résztvevő diákjainknak jár a családi pótlék, diákigazolvány, vagy a TB is két éven keresztül! Ne habozz, jelentkezz kozmetikus oktatásunkra!

 

Még nem késő jelentkezni kozmetikus képzésünkre!

Még nem késő jelentkezni kozmetikus képzésünkre!Egyre nagyobb érdeklődés övezi a különböző szépségipari szakmákat, nem hiába, hiszen egy fodrászra, vagy kozmetikusra mindig szükség lesz, ezért a többség nem fél akár foglalkozást is váltani egy jobban jövedelmező szakmáért cserébe! Ha régóta érdeklődik a szépségipar iránt, és szeretne piacképes szakmai tudásra szert tenni e téren, válassza bátran kozmetikus képzésünket!

Kozmetikus tanfolyamunk ugyan már elindult, de még mindig nem késő jelentkezni a képzésre, hiszen tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz bizonyos döntéseket meghozni az életben. Tudjuk, hogy egy képzésen történő részvétel jelentős mértékű elfoglaltságot jelent, ezért rugalmasak vagyunk, és még a jelentkezési határidőn kívül is lehetőséget biztosítunk a kozmetikus képzésre történő beiratkozásra!

Sokan azért tartanak a késői becsatlakozástól, mert nem akarnak lemaradni a kezdeti, fontosabb információkról, ami a kozmetikus képzésen elhangzik. A jó hír, hogy ettől nem kell félnie, hiszen kollégáink mindenben a segítségére lesznek, így könnyű lesz alkalmazkodni a körülményekhez.

Várjuk szeretettel kozmetikus képzésünkön!

 

Sajátítsa el kozmetikus tanfolyamon az alapokat!

Sajátítsa el kozmetikus tanfolyamon az alapokat!Kozmetikusnak lenni nem kis felelősséggel jár, egyszerre kihívás és szép hivatás is! Szó szerint az, hiszen a kozmetikus elsődleges feladata a vendégei, a hozzá forduló kliensek bőrének ápolása, amit kozmetikus tanfolyamon sajátít el.

A kozmetikus az egészséges és ezáltal szép bőr kialakításában és megtartásában segédkezik, tanácsokkal látja el vendégeit. Különféle kozmetikumokkal, gépekkel végzett kezelések révén tisztítja, kezeli, javítja az arcbőr állapotát. A szépség az egészséges bőrnél kezdődik, ez a kozmetikus elsődleges feladata. A bőr típusának meghatározását követően regeneráló, tisztító, hidratáló kezeléseket ajánl, tanácsokat ad az otthoni ápolással kapcsolatban.

A kozmetikus tanfolyamon az erre vonatkozó elméleti és gyakorlati tudást minden jelentkező és kozmetikus tanuló megszerezheti! Nincs más dolga, mint figyelemmel kísérni aktuális kozmetikus tanfolyamainkat, és induló képzéseink egyikére jelentkezni! Legyen olyan szakmája, amire mindig van kereslet, amit szeret, és amiben kiváló lehet!

 

Milyen az ideális kozmetikus oktatás?

Milyen az ideális kozmetikus oktatás?Manapság egyre többen választják a kozmetikus szakmát, nem véletlenül, ugyanis a szépségipar állandó mozgásban van, ráadásul nincs olyan ember, akinek ne okozna gondot valamilyen bőrprobléma vagy egyéb kellemetlen tünet a hétköznapokban, ezért szinte állandó kereslet van a kozmetikusokra. Mivel hatalmas érdeklődés övezi a kozmetikus képzéseket, igencsak nehéz eldönteni, hogy melyik az ideális választás.

A kozmetikus oktatás terén a legjobbak azok a képzések, ahol az oktatók mind a gyakorlati, mind az elméleti tudásra nagy hangsúlyt fektetnek, ugyanis mindkettőre szükség van ahhoz, hogy valaki megfelelően elsajátíthassa a szakmát! E két tényező nem létezik egymás nélkül egy színvonalas kozmetikus oktatáson, ugyanis a leendő szakembernek tisztában kell lennie a kozmetikai termékek kémiai összetételével és a kezelések során alkalmazott technikákkal, ezekkel pedig csakis elméleti és gyakorlati úton, együttesen lehet megismerkedni.

Ha Ön is olyan kozmetikus oktatást keres, ahol sokrétű tudásra tehet szert, vegyen részt tanfolyamunkon!

 

Kozmetikus oktatás Budapesten: Te mi leszel, ha nagy leszel?

Kozmetikus oktatás Budapesten: Te mi leszel, ha nagy leszel?A legtöbbünknek már gyerekkorában megvolt az elképzelése arról, hogy mivel szeretne foglalkozni, amikor majd felnőtt lesz. Természetesen sokan közülük más pályára léptek, de vannak szép számmal olyanok is, akik megvalósították gyerekkori álmukat.

Sok kislány már a gyerekszobában, a barátnőkkel gyakran játszik szépítkezőset, fodrászosat, sminkelőset. A szépítkezés, mások külsejének alakítása vonzó foglalatosság, ide tartozik a kozmetikus feladatköre is.

Kozmetikus oktatásunk keretén belül mindenkinek lehetőséget kínálunk arra, hogy magas szintű, szakmai OKJ-s képzésen sajátítsa el azokat az alapokat és fogásokat, amiket egy kozmetikusnak tudnia kell. Amennyiben mindig is vágyott rá, hogy a szépségiparban dolgozzon, hogy másokat szebbé, fiatalosabbá tegyen, tanácsokkal lássa el vendégeit a bőrápolás témájában, akkor mindenképp vegyen részt kozmetikus tanfolyamunkon! Budapesti kozmetikus oktatásunkon nappali, vagy felnőtt képzésen is megszerezheti az ehhez szükséges ismereteket, illetve oklevelet!

 

Miért döntsön kozmetikus tanfolyamunk mellett?

Miért döntsön kozmetikus tanfolyamunk mellett?

Sok ember fásul bele szakmájába, és dönt más hivatás mellett, akik közül sokan a szépségiparban helyezkednek el, hiszen változatos feladatokat kínál és jól jövedelmező ágazatnak számít. Ahhoz, hogy változás történjen a foglalkozást illetően, szükséges színvonalas oktatásban részesülni, hiszen csakis így válhat kiváló szakember a résztvevőkből. Ha Ön is a szépségiparban helyezkedne el és a biztos jövőt választaná, vegyen részt kozmetikus tanfolyamunkon!

Kozmetikusi tanfolyamunkon a szakma kiválóságaitól sajátíthatja el a hivatás fortélyait, így valódi szakember válhat Önből! A tanfolyamon a gyakorlat és az elmélet egyformán hangsúlyos szerepet kap, hiszen mindkettőre szükség van a kozmetikus hivatáshoz, ennek köszönhetően hasznos tudásra tehet szert valamennyi résztvevőnk.

Tanfolyamaink amellett, hogy naprakész tudást biztosítanak, kiváló közösség is kialakul az órák során, így igazán családias hangulatban tanulhatja el a szakma fortélyait.

Ha szeretne többet megtudni kozmetikusi tanfolyamainkról, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Jelentkezzen áprilistól induló kozmetikus oktatásunkra!

Jelentkezzen áprilistól induló kozmetikus oktatásunkra!Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kozmetikus oktatások, ugyanis a tanfolyamok elvégzésével olyan szakmát kapnak a végzett tanulók, amellyel biztos, kiszámítható jövőre számíthatnak.

Mivel ekkora érdeklődés övezi a kozmetikus oktatást, a tanfolyamokat biztosító intézmények igyekeznek minél gyakrabban indítani újabb kurzusokat annak érdekében, hogy a jelentkezők mihamarabb elhelyezkedhessenek. Ha Ön sem szeretne várni, döntsön kozmetikus képzésünk mellett, ugyanis áprilistól új tanfolyam indul!

Áprilistól induló kozmetikus tanfolyamunk keretén belül igencsak hamar elsajátíthatja a szakma fortélyait gyakorlati és elméleti úton egyaránt, ugyanis a képzés 10 hónapig tart, így akár egy éven belül száznyolcvan fokos fordulatot vehet élete.

Mivel nagy érdeklődés övezi áprilisi kozmetikusi tanfolyamunkat, érdemes mihamarabb felvenni velünk a kapcsolatot, és jelentkezni hozzánk, de ha a honlapunkon látottakon kívül más kérdés is felmerülne, forduljon bizalommal tanfolyamszervezőinkhez!

 

Jelentkezzen a szeptemberi képzésre, a jelentkezés megindult!

Jelentkezzen a szeptemberi képzésre, a jelentkezés megindult!Sokan még azzal vannak elfoglalva, hogy az idei nyaralásukat szervezik, azon gondolkodnak, hol töltsék a jól megérdemelt pihenést, miután teljesítették munkahelyi kötelezettségeiket, ám vannak, akik sokkal tovább tekintenek ennél, és már most beiratkoznak szeptemberben induló kozmetikus képzésünkre.

Keressen fel minket bizalommal, és tudjon meg többet az Önt érdeklő részletekről! Annyi biztos, hogy minden hozzánk jelentkező tanuló hivatalos, államilag elismert OKJ bizonyítvánnyal távozhat, és képzett kozmetikusként kezdheti meg működését. Mindent megtanítunk az arckezelésekről, a szempilla és a szemöldök alakításáról, masszázsról és sminkelésről, az új kozmetikai berendezésekről. Ismerje meg iskolai rendszerű, illetve felnőtt képzéseinket, és amennyiben érdekli a kozmetikus szakma, ragadja meg a lehetőséget, és iratkozzon be már  most a szeptemberi képzésünkre!

Ne szalassza el a lehetőséget, és jelentkezzen már most szeptemberi képzésünkre megadott elérhetőségeinken!

 

Mindig is érdekelte a szépségipar? Kozmetikusképzésünkkel megalapozhatja jövőjét!

Mindig is érdekelte a szépségipar? Kozmetikusképzésünkkel megalapozhatja jövőjét! A szépségipar változatosságot és biztos jövőt garantál annak, aki ezen a területen szeretne elhelyezkedni. Főként a kozmetikusok élveznek előnyt, hiszen a tiszta, ápolt arcbőr kortól és nemtől függetlenül mindenki számára fontos, ehhez pedig mindig szükség lesz szakemberekre. Ha Önnek is fontos a jövője, és kiszámíthatóbb életre vágyik, ráadásul mindig is érdeklődött a szépségipar iránt, vegyen részt kozmetikusképzésünkön!

Kozmetikusképzésünkön az általános gyakorlati és elméleti tananyagon kívül kiemelt hangsúlyt fektetünk a naprakész tudás átadására is, aminek köszönhetően rövid időn belül elhelyezkedhet kozmetikusként, sőt, akár saját kozmetikai vállalkozásba is kezdhet, így kompromisszumok nélkül építheti szépségipari karrierjét.

Ha további kérdései lennének kozmetikusképzésünkkel kapcsolatban, vagy szeretne jelentkezni tanfolyamaink egyikére, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Nappali felnőttképzés: ha szeretne biztosra menni!

kozmetikusoktatas.hu.18.05Egyre gyakrabban gondol arra, hogy szeretne valami másba belefogni, és szívesen tanulna valamilyen új szakmát a meglévő mellé? Ma már nem úgy van, mint régen volt jellemző, hogy mindenki ugyanazt a munkát végezte évtizedeken át. Nyugodtan válthatunk, de tanulhatunk párhuzamosan több dolgot is, ha nem érezzük magunkat boldognak, ha nem érezzük elégnek a kihívást vagy egyszerűen csak szeretnénk sokoldalúbbak lenni.

Erre is gondolva indítottuk el nappali felnőttképzésünket azoknak, akik kozmetikusnak szeretnének tanulni. Keressen fel minket bizalommal, ha úgy érzi, hogy vonzza Önt a szakma, és egy kozmetikus oktatáson szívesen megtanulná mindazt, amire egy szakembernek szüksége van ahhoz, hogy valóban elismert lehessen!

A nappali felnőttképzésünkön 24 hónapig tartó duális képzésen megtanítjuk az elméletet és megmutatjuk a gyakorlati fogásokat is, sorra veszünk minden modern eszközt és berendezést. Már csak Ön hiányzik! A kozmetikus oktatás akár összeegyeztethető más tanulmányokkal is!

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon aktuálisan induló nappali felnőttképzéseinkről!

Budapesti kozmetikus oktatás: Milyen alapismeretek kellenek?

Budapesti kozmetikus oktatásunk minden részletre kiterjedően ismerteti meg tanulóit a szakmával. Azonban, mint minden szakma esetében, a kozmetikusnak is vannak olyan alaptulajdonságai, melyek előnyt jelentenek a munka világában. Nézzük, milyen képességek kellenek ahhoz, hogy valakiből jó kozmetikus válhasson!

A jó kozmetikus kiváló kommunikációs képességgel rendelkezik, és jó, ha van egy kis pszichológiai érzéke is. Fontos, hogy ismerje az emberi magatartást, és empatikus legyen, hogy vendégei valóban szívesen járjanak hozzá. Természetesen szüksége van a megfelelő biológiai ismeretekre is, hiszen tudnia kell a bőr felépítését, reakcióit. Komolyabb testi igénybevételről nem beszélhetünk, „csak” amennyi a hosszadalmas állómunkával jár: a gerinc, a váll és a lábak elfáradásával, valamint azzal, hogy a szem is könnyen fáradhat.

A szakma rejtelmei kozmetikus képzésen elsajátíthatóak. Forduljon hozzánk bizalommal, jelentkezzen budapesti kozmetikus oktatásunkra!

 

Helyezkedjen el olyan szakmában, amire mindig van kereslet! Irány a kozmetikus képzés!

kozmetikusoktatas.hu18augAki pályaválasztás előtt áll vagy éppen csak új területen szeretne elhelyezkedni és releváns tapasztalatot szerezni, annak érdemes előbb megállni és elgondolkodni. Hol van szükség szabad munkaerőre, milyen szakmára van kereslet, miből lehet hosszú távon megélni?

Hiába a lelkesedés, ha a végzettség megszerzése után nem tud valaki elhelyezkedni, megélni és kudarcok érik. A megoldás, hogy egy kis piackutatást követően olyan területen és szakmában helyezkedik el valaki, amire állandóan van kereslet.

Jöjjön hozzánk tanulni, legyen résztvevője Ön is kozmetikus képzésünknek! A tanfolyam rövid idő alatt releváns szakmai tudást ad azoknak, akik bejárnak az órákra és sikeresen levizsgáznak a tananyagból. A kozmetikus képzésen végzettek valószínűleg rövidesen el is tudnak helyezkedni valamelyik szalonban.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, jelentkezzen kozmetikus képzésre, és helyezkedjen el a szépségiparban egy kis felkészülést követően!

 

Tanulni szeretne? Jelentkezzen őszi tanfolyamainkra!

Tanulni szeretne? Jelentkezzen őszi tanfolyamainkra! Sokan nem elégszenek meg a munkahelyi pozíciójukkal, azonban közülük csak kevesen mernek változtatni, és tenni azért, hogy kiszámíthatóbb, pozitívabb jövőjük legyen. Ha Önt mindig is érdekelte a szépségipar, és valóban jól jövedelmező szakmát szeretne kitanulni, jelentkezzen ősszel induló kozmetikus tanfolyamaink egyikére!

Az ősszel induló kozmetikus tanfolyamok kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik azt szeretnék elérni, hogy rövid időn belül száznyolcvan fokos fordulatot vegyen az életük. A tanfolyamon eltöltött 12 hónap alatt egy olyan világba csöppenhet, ahol kiváló elméleti és gyakorlati tudásra tehet szert, majd a kozmetikus tanfolyam végeztével egy csodálatos szakmában helyezkedhet el, ahol az emberek igényes megjelenése az Ön felelőssége lesz!

Jelentkezzen ősszel induló kozmetikus tanfolyamainkra, és kezdjen új életet akár már jövőre! Ha további információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Kozmetikus tanfolyam: ami megadja az alapot ahhoz, hogy Önből is megbecsült kozmetikus váljon!

Kozmetikus tanfolyam: ami megadja az alapot ahhoz, hogy Önből is megbecsült kozmetikus váljon!Egy kozmetikus minden nő életében fontos szerepet játszik. A legtöbben rendszeresen járnak szépségszalonba, többnyire ugyanoda. A kozmetikus nem csupán egy szakember, akitől különböző szolgáltatásokat vesznek igénybe, de a jó ismerősük is, akivel lehet egy jót beszélgetni. Kozmetikus tanfolyamunkon mindent megtanítunk a jelentkezőknek, amit manapság egy felkészült kozmetikusnak tudnia kell. Ezzel megadjuk azt az alapot, ami majd a szakmában való elhelyezkedéshez nélkülözhetetlen lesz. Sminkelést, hennakészítést, testkezelést, műszempilla építést, sminktetoválást, füllyukasztást oktatunk kozmetikus tanfolyamainkon. A cél, hogy minden tanulóból képzett és sokoldalú kozmetikus váljon, aki majd a leendő vendégei számára is színvonalas kezeléseket tud nyújtani. Az emberek szeretnék szebbnek, ápoltabbnak érezni magukat, közben pedig egy kicsit kikapcsolni, jó társaságban lenni. Mindezt egy szépségszalonban, egy kozmetikus kezei között megkaphatják. Ha Ön is ilyen hivatásra vágyik, mindenképpen jelentkezzen aktuális kozmetikus tanfolyamunkra, és végezze el, hogy okleveles kozmetikus lehessen! Elérhetőségeinken mindent megtudhat a részletekről!

 

További oldalaink: Dokumentumok, Képek

Google+
Youtube
Facebook
Blogger
Pinterest
Azonnali elérhetőség

Tel.:+36-30-949-6992
Tel.:06-1-705-7545
Email: szepmives1@gmail.com